Отрезни ленти

В богатия каталог на „СИМАК“ ще откриете десетки модели първокачествени отрезни ленти – биметални, хартметални и инструментални. Компанията е оторизиран представител на световно доказания производител Robert Röntgen Metallsägen GmbH & Co.

Биметалните отрезни ленти са изработени от два вида метал и приложението им е рязане на прътов материал, греди, дебелостенни тръби, различни видове стомана, алумуний, чугун, месинг, мед, никел. Хартметалните отрезни ленти се използват за рязане на особено твърди метали, подобрени с ТВЧ материали и закалени с твърдост, по-висока от 50 HRC.

Индустриалните отрезни ленти са подходящи за изработка на инструменти в машиностроенето, произведени от индустриални стомани с якост на опън до 800 N/mm2.

Отрезни ленти по индивидуална поръчка

Всички модели отрезни ленти могат да бъдат да бъдат проектирани и изработени с подходяща за клиента широчина и дебелина, размери на назъбване и форма на зъбите.

Компанията поддържа специализиран сервиз и предлага всякакви резервни елементи за отрезни машини. Екипите ни ще Ви ориентират при избора на най-целесъобразен инструмент или режими на рязане в зависимост от индивидуалните потребности. Ние изработваме средствата, чрез които производството Ви се развива!